Vi vill ha skräniga kids

 

Självklart har julstämingen så smått infunnit sig även i Borås. Men laget har en match kvar innan det lilla uppehållet i spelschemat. Den matchen är mot Jämtland på onsdagskvällen. Nu förenar Borås Basket nytta med nöje genom att bjuda alla grundskoleungdomar på entrén. Det är givetvis en julklapp till er men samtidigt hoppas klubben på att ni är skräniga, högljudda och hejar fram Borås Basket.

Fundera på två saker! Först; festen i söndags när Borås Basket såg till att besegra de svenska mästarna från Norrköping med 99-85. Sedan; bortamatchen mot Jämtland i slutet av oktober. Den som Jämtland vann med 115-110. Assisterande coachen Jonas Larsson fick i uppgift att berätta om och jämföra de båda matcherna. Klicka på bilden för att ta del av vad Jonas sa.
 
 
 
 
Vi har med all sannolikhet en het match att se fram emot på onsdagskvällen. Det är den sista matchen innan julledigheten så se till att skrika och leva om som aldrig för. Som om det var sista gången du hejade fram Borås Basket till en vinst. Och till er grundskolekids… Ni ska höras mest.
 

 

Text/Intervju: Magnus Stråhle/DICK & NASH. Foto: Christian Johansson/PAPAC. Video: Thomas Garphammar/DANGAR.