Christopher McKnight förlänger med Borås Basket

 

Mitt under brinnande säsong väljer även Chris McKnight att förlänga med Borås Basket. Idag skrev han på kontraktet som gör att ytterligare en pusselbit är klar med lagbygget till hösten. Sedan tidigare är det klart att Mike Palm, Wictor Grenthe och JJ Miller är klara inför kommande säsong.
Detta blir Chris femte säsong i Borås Basket-dressen och det är en fantastik resa som både klubben och Chris gjort tillsammans. Att signa redan nu med nyckelspelare stämmer helt överens med klubbens filosofi där kontinuitet är viktigt för klubben.
-Chris spelar med ett enormt hjärta och är en fantastisk spelare. Han har blivit en stor profil för Borås Basket och vi står för samma värderingar. Chris är otroligt viktig för vår klubb och vi är så klart glada att han väljer att stanna hos oss, säger klubbchef Jonas Larsson.
-Jag känner mig hemma i Borås. Vi har ett fantastiskt ”go” i laget och vi är som en enda stor familj. Klubben har alltid varit bra mot mig och behandlat mig på bästa sätt. Jag är väldigt glad för allt stöd jag får från både Borås Basket och staden. Valet kändes självklart, avslutar Chris.
 
Text: Tommy Praetorius Foto: Jörgen Jarnberger/JPIX FOTO.