Upplagt för jämn kamp i returen mot Bakken

 

Borås Basket besegrade Bakken Bears i sin allra första EuroChallenge-match för en knapp månad sedan. På bortaplan den gången och genom att hämta igen ett elvapoängsunderläge inför den sista perioden. Med detta som bakgrund ser returmötet ut att kunna bli ett mycket spännande drama.

Samuel Haanpää, Borås Baskets finske landslagsman, var kanske bäst av alla när Borås mötte Bakken Bears i Århus. Inför returen verkar han fylld av självförtroende. Han har koll på vad Bakken brukar spela och är medveten om vad Borås motvapen måste vara. Ta del av hela intervjun nedan!
 

 
Borås Basket-Bakken Bears spelas i Boråshallen på tisdagskvällen med start 19:00.
 
Text/Intervju: Magnus Stråhle. Video: Thomas Garphammar/DANGAR. Foto: Jörgen Jarnberger/JPIX FOTO.