Ny klubbchef i Borås Basket

 

Mathias Svensson och Effektiv Bemanning AB har på ett förtjänstfullt sätt hållit i rekry¬tering¬en av vår nya klubbchef. Efter knappt två månaders arbete med annonsering och intervjuer med sökande, är vi nu glada att kunna hälsa Magnus Ericsson välkommen som klubbchef i Borås Basket!

Magnus har ju tidigare arbetat som kanslichef/föreningsadministratör hos oss och har de senaste 1,5 åren varit anställd som projekt­ledare på Västergötlands Idrottsför­bund. Där har han självständigt planerat och drivit projekt samt hållit föreläsningar och utbild­ningar.
 
 
Magnus har i yngre dagar lirat basket i vår förening, brinner för ungdomar, har varit coach i föreningen under 30 års tid och är i dag aktiv både som domare och ungdomscoach i Borås Basket. Magnus har också hunnit avverka två år som styrelseledamot i vår förening. Han har sedan hösten 2013 även jobbat ideellt i vår Sportgrupp Breddverksamhet och aktivt deltagit i arbetet med vår affärsplan ”Vägen Framåt”.
 
 
Nu ser Magnus fram emot att få om­sätta ”Vägen Framåt” i praktiken och vara ytterst ansvarig för att driva och utveckla verksam­heten mot de mål vi satt upp i Borås Basket. Han kommer att på­börja sitt klubbchefsarbete snarast möjligt, men senast vid årsskiftet. Vi hälsar Magnus väl­kommen tillbaka till basket­familjen!
 
 
Text: Maria Wiland.