Du ser EcoÖrebro vs Borås på WebbTV

 

När Borås Basket på fredagen reser till Örebro för att försöka bli vinnare igen så finns chansen att följa laget på WebbTV. I Borås tycker vi om att samlas och se matcherna ihop. O’Learys gör detta möjligt. Mellan 16:00 och 20:00 erbjuder restaurangen även specialpriser på buffé och dryck.

Gigantmötet i tisdags, det mellan Borås Basket och Norrköping Dolphins, slutade på ett mindre roligt sätt. Gästande Dolphins, som för övrigt var det bättre laget under större delen av matchen, vann tillslut med 77-85. Det som kunde ha blivit en femte rak seger och konfettiregn blev istället en förlust. För Borås kommer nästa chans på fredagskvällen, i Örebro.
 
 
En vinst mot EcoÖrebro hade suttit fint nu när det börjar dra ihop sig för slutspurt. Inklusive fredagen så återstår åtta matcher för Borås Basket. Schemat ser ut enligt nedan.
 
 
Fredagens match ser vi tillsammans på O’Learys i Borås. Restaurangen dukar upp sin After Work-buffé från 16:00. För bordsbokning ring 0736-88 15 61.
 
 
Text: Magnus Stråhle.