Basketsöndag i Boråshallen

 

Det finns mycket att se fram emot när det gäller söndagens hemmamatch i Boråshallen. Dels kommer Borås Basket till match med ett skönt självförtroende efter fredagens seger mot Solna. Dels finns det ett naturligt revanschsug att slå Jämtland efter förluten mot dem på bortaplan i tisdags. Dessutom uppträder Marbo Moves under matchen. Dansgruppen har till och med lyckats dra med sig SVT:s Lilla Sportspegeln till Boråshallen.

Vinsten i Solnahallen på fredagen var otroligt skön. Men tro inte att Borås Basket svävar på moln för det. Bortaförlusten mot Jämtland finns i färskt minne och revanschlustan därifrån, i kombination med självförtroendet från Solna-matchen, kan bli ett vinnande recept.
 
 
Borås Basket kan nog tacka vännerna från Finland, de tillresta Samuel Haanpää-fansen, för segern mot Solna Vikings på fredagskvällen. För utan dem hade Samuel Haanpää fått energin till att prestera en sådan bra match. Och utan Haanpääs insats hade Borås mycket väl kunnat förlora. Inför söndagens match mot Jämtland funderas det givetvis över hur man ska kunna ta med sig den postiva energin och dra nytta av den.
 

 
Borås Basket-Jämtland Basket sänds live på WebbTV. Surfa in på borasplay.se för att titta. Obs! Tidigt uppkast: 16:04.
 
 

 
Text/Intervju: Magnus Stråhle. Video: Thomas Garphammar/DANGAR. Foto: Jörgen Jarnberger/JPIX FOTO.