Marbo Moves i Lilla Sportspegeln

 

Efter semifinalmatchen ikväll är det dags för basketfest i Lilla Sportspegeln, då den populära dansgruppen Marbo Moves dyker upp i ett stort reportage. Möt tjejerna som har gjort Borås Baskets matcharrangemang till en stor succé.

SVT Sports reporter Agnes Windelhed berättar att hon har fascinerats av Marbo Moves häftiga danser under en längre tid:
– De här tjejerna är så skickliga att jag knappt kan sitta still på pressläktaren. En basketmatch är alltid "godis" för mig, men med Marbo Moves på plats blir det en extra guldkant på upplevelsen. Jag har verkligen längtat efter att få göra det här reportaget till Lilla Sportspegeln.
 
 
Agnes och fotografen Leif Johansson tog rygg på Marbo Moves söndag 1:a mars när Borås Basket mötte Jämtland Basket. I reportaget kommer ni få se allt från repetitioner till de adrenalinladdade danserna under matchen.  Två av Borås Baskets största stjärnor dyker också upp i reportaget, med en överraskning.
 
 
Lilla Sportspegeln sänds i Barnkanalen på söndag 12/4, kl 19.20.