John Brändmark Nordisk Mästare och All Star för Sverige

Under den gångna helgen avgjordes de Nordiska Mästerskapen för ungdomslandslag i Solnahallen. Med i Sveriges U18-trupp var Borås Baskets John Brändmark. Det gick bra både för laget, som vann alla matcher, och för John som röstades fram till en av fem All Stars i turneringen.

Den gångna helgen var 17-årige Borås Basket-produkten John Brändmark starkt bidragande till att Sverige vann Nordiska Mästerskapen i klassen U18. Dessutom fick han kvitto på sin personliga insats då han röstades in i turneringens All Star-team.
-Att vi vann alla matcher var tack vare att vi spelade väldigt bra försvar under hela turneringen. Och att vi har blivit en väldigt bra grupp tillsammans, där alla vet vad de ska göra. Jag själv har utvecklats mycket under säsongen och nu fick jag ta mer ansvar i landslaget också. Så det var nog det som gjorde att jag kom med i All Star-team. Det känns som att tränarna tror på mig, jag får ta mina lägen och det känns bra, säger John Brändmark.