En lång nedräkning är snart över

Under försäsongen har vi räknat ner till hemmapremiären. Spelarnas nya tröjnummer har avslöjats allt eftersom. Men eftersom kapten Adama Darboes nummer var för högt så kommer hans intervju idag. Dock kompenserar vi honom och er  genom att göra intervjun via video.

 

Onsdagen den 7 oktober kl 19:04 är det äntligen dags för Borås Baskets hemmapremiär. Gästande lag är nykomlingen Malbas från Malmö. Här kan du ta del av lagkapten Adama Darboe svar på de frågor han fick inför matchen.

 

Intervju: Innan Borås-Malbas, med Adama Darboe

 

Notera att Borås Basket kommer till spel med tio spelare. Endast långtidsskadade Fredrik Andersson tvingas stå över.

 

Matchen spelas i Boråshallen. Biljetter förköper du enkelt på borasbasket.se!

 

Text: Magnus Stråhle. Video: Thomas Garphammar/Dangar Productions. Foto: Jörgen Jarnberger/jpixfoto.se