Nu är det dags för P03 att göra debut i seriespel!

Med spänd förväntan kommer 20 spelare i laget få spela 5-5 i Engelbrektshallen på lördag den 10 oktober. Grabbarna som har vana från åren innan att spela 4-4 på en mindre plan kommer denna debut bli säkert lite nervöst för alla spelare och även coacherna. Sedan kommer det vara ett fantastiskt stöd från föräldrar som hjälper till med sekretariatet och caféet. Vi coacher har bestämt att vi ställer upp med 10 spelare/lag, för då får alla spela ganska mycket. Man får gärna använda 12 spelare men då blir det sämre rytm i spelet och speltiden blir mindre för varje spelare. Då blir det några som vilar varje match. Speltiden beror också på träningsflit och hur engagerad man är på träningarna.

Kl 11.00 HU13A Borås Basket – Högsbo Lions

Laguppställning: Adrian, Axel, Elias Rasmussen, Emil, Erik, Filip L, Isac, Joel, Julius och Samuel.

Kl 13.00 HU14C Borås Basket – Ale Basket

Laguppställning: Adam, Alexandros, Elias Kinman, Kasper, Liam, Mathias, Oskar, Philip K, Spiros och Tarik.                    

 

Lycka till önskar Zäta & Magnus!