Borås F05 mötte Kullavik F05 och Lindome F04

Borås F05 mötte Kullavik F05 och vann storartat med 42-16. Fair players som vi är backade vi tidigt hem till halvplan i matchen och började spela försvar. Tjejerna visade glöd redan från start. Passningarna satt där de skulle, vilket var en stor orsak till framgången.

 

I andra matchen mötte vi Lindome F04. Tjejerna var väldigt nervösa innan matchstart då det visade sig att en av Lindomes största spelarna var lika lång som vår ass.coach Martin. Med Yohannas peppning före start, började vi matchen med högt burna huvuden. Vi kämpade och slet! Borås visade på mycket fin teknik, medan Lindomes styrka var deras längd.

Vi spelade tidvis ett lysande försvar och kunde stoppa Lindomes framfart. Siffrorna 26-21 till Lindome, visar att vi gjorde en fantastisk insats.

 

Med på matchen var: Gry, Alma, Amanda, Nellie, Vera, Malva, Ellen & Natalie

Coacher: Yohanna, Martin & Susann

Supporters: Ett fantastiskt föräldragäng