Dubbelseger för P02 i Göteborg

U15 laget bestående av mest killar från lag svart mötte Västra Hisingen, ett ganska nystartat lag från GBG. Många av killarna var större än Borås och gjorde bra motstånd i början samtidigt som vi inte fick igång vårt spel. Matchen gick ganska mycket upp och ner innan vi kunder samla ihop oss och vinna ganska enkelt med över 30 poäng. Efter en lång match på nästan 2 timmar blev resultatet 32-68 (9-8, 10-21, 9-10, 4-29)
Även domarna var nybörjare, men så kan det lätt bli när basketen växer i GBG.

U14 Vit var peppade för att möta KFUM Göteborg sent på Lördag kväll. Inledningen av matchen var allt annat än bra. Det var stressat spel, dåliga skott samt många turnovers. KFUM Göteborg ledde med 19-11 efter först quarten. I halvlek låg vi under med 30-21. Dock lyckades vi genom ett väldigt bra försvarsspel samt många riktiga vinnarskallar, att vända matchen sakta i andra halvlek. 
Till slut vann vi med 45-49. (19-12, 11-9, 6-11, 9-17)

 

Foto: Daniel Grönbek 

Här kan ni läsa ett repotage om Västa Hisingen Basket

http://www.dn.se/sport/basketklubben-en-inkorsport-for-nyanlanda/