EB-sammandrag i Lindome för F04 och F05

Borås Baskets tjejer födda -04 och -05 besökte Lindome för EB-sammandrag under söndagen. Ett lyckat sådant. Först ut var det Borås F05 mot Bosna från Göteborg. Borås rivstartade direkt och tog en trygg ledning med 24-4 efter första perioden. Efter det lyckades Bosna spela upp sig en del och kunde hålla nere siffrorna bättre under de nästkommande fyra perioderna. Slutresultatet blev 54-11. Samtliga kämpade väl!

 

Match nr2 var mellan Borås F04 och Hammarkullen. Matchbilden var ungefär samma där. Borås rivstartade och vann till slut väldigt stort.

 

Tredje matchen för dagen var mellan Borås F05 och Älvängen. Där fick Boråstjejerna kämpa rejält för segern. Älvängen startade bäst och fick tidigt en ledning med 8-2. Det tidiga underläget med 6 poäng tvingade fram boråstjejerna att spänna benmusklerna lite extra. Vilket tjejerna lyckades bra med. Med mycket kamp och vilja fick till slut Borås med sig en seger även där, 22-16.

 

F04 spelade sista matchen när vi väl hade lämnat Lindome, hur det gick i den är oklart. F04 såg dock väldigt starka ut i första matchen så känslan är att det gick bra även i andra…

 

Väl kämpat alla spelare, coacher och föräldrar! 🙂