Europacupmatch hemma – chans att gå vidare

Omar ”The Wizard” Krayem tror på sig själv och sitt lag inför hemmamatchen mot Ece Bulls Kapfenberg från Österrike. Allt fokus är på den matchen. Nästa veckas match får vi ta när den kommer, tycker trollkarlen från Los Angeles.

 

Det tål att förtydligas: Borås Basket har fortfarande chansen att gå vidare i FIBA Europe Cup. Chanserna får nog till och med anses som ganska goda. Men det är en stor fördel om laget kan vinna hemmamatchen mot Kapfenberg på onsdagskvällen. Så här ser det nämligen ut inför den näst sista omgången.

 

Tabell_EC

 

Ettan och tvåan går vidare. Det finns även chans för två stycken treor att gå vidare (från de sju grupperna). Nästa vecka spelar Borås Basket hemma mot STB Le Havre.

 

Ta gärna del av Omar ”The Wizard” Krayems intervju där han går igenom förutsättningarna och säger vad han tycker och tror.

 

Inför: Borås-Kapfenberg, med Omar ”The Wizard” Krayem

 

Text: Magnus Stråhle. Foto: Jörgen Jarnberger/jpixfoto.se