Daniel Thuresson uttagen till landslagsuppdrag

Vi gratulerar vår spelare Daniel Thuresson, son till den gamle guarden Dan Thuresson som spelade i KFUM många år,  som har kallas till landslagsuppdrag avseende HU18-landslaget under perioden 2015-12-27-2015-12-30. Daniel spelar i vårt lag i Basketettan där han är starter som pointguard.
Följande spelare är uttagna: Alan Zekovic (KFUM Uppsala), Jonatan Arvidsson (RIG Luleå), Alexander Karras (RIG Mark), Musa Jeng (KFUM Fryshuset), Daniel Johansson (Jämtland Basket), Olle Lundqvist (Jämtland Basket), Daniel Thuresson (Borås Basket), Oskar Holm (Södertälje BBK), Ebrima Dibba (KFUM Fryshuset), Robert Bolander (KFUM Uppsala), Edvin Tedesjö (RIG Luleå) Sami Harun (KFUM Fryshuset), Felix Edwardsson (Brose Basket), Uros Cigoja (Solna Vikings), Felix Terins (Norrköping Dolphins), William Eriksson-Hansson (RIG Luleå).