Dagens EB-sammandrag för F05 blev tufft, men lyckat!

Två F05-lag var anmälda till spel från Borås Basket – och alla våra tjejer födda -05 stod upp bra mot det äldre motståndet. 

Lag svart var först ut. Deras första match mot Marbo F04 var jämn från början till slut. Bra spel från båda lagen, men tyvärr blev det förlust med 4 poäng till slut.

Andra matchen för svarta laget var mot tuffa Kungsbacka – som hade en del spelare med från deras U13-lag! Den blev såklart väldigt tuff. Tjejerna kämpade ändå bra genom hela matchen. Boråstjejerna fick dock se sig besegrade med ganska klara siffror till slut. 

Slutligen ställdes svarta laget mot Lerum -04/05. Där blev det återigen en jämn och tuff match. En bra start gav en liten ledning. Den ledningen blev dock mindre och mindre ju längre tiden gick. Till slut fick man även se sig besegrade med 8 poäng. 

Alla i det svarta laget kämpade väl och såg ut att ha kul. 🙂

När det gäller vårat andra lag, lag orange, så var det en tuff första match. Där ställdes våra 05-tjejer mot Kullaviks -03:or – Och det längdövertaget blev för stort. Många enkla returer som plockades ner av Kullavik, returer som också förvaltades i poäng. Spelmässigt var boråstjejerna med bra. Tjejerna kämpade väl hela matchen.

Andra matchen för lag orange var direkt efter, mot Högsbo F04. Det var en jämn och bra match, trots fåtal minuters vila från Kullaviksmatchen. Tjejerna krigade väl under hela matchen, men fick till slut se sig besegrade även där. 

Tredje och sista matchen för lag orange var mot Marbo F04. Återigen en jämn och tuff match. Där krigade tjejerna oerhört bra. Boråstjejerna lyckades ta några poängs ledning tidigt i matchen. En ledning man klarade av att hålla hela vägen tills slutsignalen gick. Väl kämpat alla! 🙂

Tack till alla spelare, coacher, domare, kioskpersonal, hallpersonal och supportrar som bidrog till ett EB-sammandrag av den bättre sorten! 🙂