EcoÖrebro är måndagskvällens utmaning

När Borås Basket på måndagskvällen tar emot EcoÖrebro i Boråshallen så gör man det med en fin seger i ryggen. Man slog Sundsvall med 29 poäng för en knapp vecka sedan. Men segrar i ryggen lovar inte alltid gott för Borås. Speciellt inte när ett lag som ligger näst sist i tabellen står på menyn.

 

För Simon Gunnarsson så kommer EcoÖrebro för alltid att föra ett speciellt minne med sig. Det var nämligen mot just dem som han för fösta gången fick förtroendet att starta en match i Basketligan. Det var den 1 oktober i år och den gången vann Borås med 82-106. Här är en intervju med Simon där han delar med sig av tankarna inför måndagens match.

 

Inför: Borås-Eco, med Simon Gunnarsson

 

Borås Basket-EcoÖrebro spelas måndag 14 december kl 19:04 i Boråshallen. Biljetter finns att köpa via borasbasket.se.

 

Text: Magnus Stråhle. Video: Thomas Garphammar/Dangar Productions. Foto: Jörgen Jarnberger/jpixfoto.se