HU17 vann en rysare på sista skottet

En fin lördagseftermiddag i Borås , vi hade bra stämning på uppvärmningen och alla var taggade. Vi vann uppkastet och började första quartern starkt och ledde med fem poäng, sedan kom det symptomatiska tappet och vi låg under med en poäng i halvtidsvilan. Efter ett bra coachsnack blev vi åter taggade och gick ut på planen för vinst, men det blev ungefär samma matchbild som andra quartern och vi tog inte vara på våra chanser. Vi gick ut inför sista quartern i underläge med ett poäng. Vi spelade bättre offense i sista quartern, men var alldeles för snälla i defense och dom fick med sig många and-ones. Vi fick tre spelare utfoulade. Med 19 sekunder kvar av matchen låg vi under med ett poäng 53:54. Radenko tar en timeout och går igenom sista anfallet för att gå upp i ledning. Efter några fina passningar hamnar bollen hos Faustas som inte tvekar och tar skottet från long range, OCH SPLASHAR DEN I FACET PÅ FÖRSVARAREN.

Vi tar med oss välbehövlig segern hem med ett poäng. Bra kämpat av hela laget.

155110_

Borås-Lundby 55:54 (15:10,8:14,16:16,16:14)
Poäng: Edvin 12 , Daris 7, Faustas 7, Lorenzo 7, Hugo 6, Denis Ribic 4, Reko 4 och Assil 2 .

Skribent : Edvin Larsson
Foto: www.danielgronbek.se