P03 förlorade en jämn match mot Marbo

Efter ha vunnit med 41 poäng förra matchen mot Marbo i Kinnahallen så trodde nog grabbarna att det skulle bli en enkel match. Men vi coacher såg det redan på uppvärmningen att det var lite nonchalant. Förhoppningsvis tog vi lärdom av detta att man måste vara taggad direkt när man börjar med förberedelserna.
Marbo visade större hjärta hela matchen genom att vara betydligt mer hungriga på alla bollar som ingen hade kontroll på. De gick på offensiva returer och vi tittade på. Ett exempel var deras första anfall i matchen där de tar fyra offensiva returer och vi tittar på som turister. Marbo var väldigt säkra på sina närskott under korgen där de gjorde sina mesta poäng. Vi däremot får fortsätta träna skott och gärna använda plankan på ett bra sätt. Jag vet att grabbarna blev besvikna efter matchen och de kommer att vara mer taggade till nästa match, det är jag helt övertygad om. Men jämna matcher är alltid utvecklande, både för de som vinner och förlorar och denna gång förlorade vi. Det är bara att bita och komma tillbaka.

Borås Basket – Marbo Basket 48-50
(13-18, 10-7, 11-10, 14-15)
Poänggörare Borås: Joel 16, Adam 9, Isac 8, Julius 5, Oskar 4, Emil 3, Max 2, Axel 1, Samuel.
Poänggörare Marbo: Eliott 13, Noel 12, Liam 7, Aleksander 6, Linus E 6, Carl 4, William 2, Linus T, Viggo, Max, Simon.

Vid pennan
Magnus Ericsson