F05 vann föräldramatchen efter genidrag

Som avslutning inför jul var det den traditionella och efterlängtade föräldramatchen som stod på schemat för F05 ikväll. En klockren afton där familjerna bidrog med både julmust, pepparkakor, skumtomtar, spelsugna föräldrar och glatt humör. 

Vinnare ikväll var såklart både F05 och föräldrarna, även om våra småtjejer självklart vann matchen till slut. 

F05 använde sig av ett utomordentlig taktiskt genidrag där tjejerna på förhand bestämt sig för att snurra upp föräldrarna så både mammor och pappor antingen skulle vricka fötterna eller behöva ta till otillåtna medel för att få stopp på småstjärnorna. Att föräldrarna gick i fällan och foulade bort sig totalt var inga konstigheter alls. Även om matchen var ganska jämn så kunde F05 gå tryggt segrande ur denna strid efter taktikdrag av den bättre sorten. Bra tjejer!

Vi får väl se om föräldrarna lärt sig något från detta till nästa års kamp. Returmatch om ca 365 dagar. Väl kämpat alla! 🙂

Just nu återstår bara ett rungande GOD JUL till alla därute!

Med vänlig hälsning,

Borås Basket F05 med föräldrar 🙂

f053 f052 f051