Tufft men inte omöjligt

Det är en väldigt tuff uppgift som väntar Borås Basket på onsdagskvällen. Då tar man nämligen emot obesegrade Telenet Oostende från Belgien hemma i Boråshallen. Om Borås Basket kan få det mesta att stämma så kan leda till en seger och därmed en mindre snirklig väg mot åttondelsfinalen i FIBA Europe Cup.

 

Jakob ”Iceman” Sigurdarson ser fram emot hemmamatchen mot belgiska Telenet Oostende. Den är både en chans till revansch och en nyckel till vidare avancemang. Skulle Borås Basket lyckas vinna matchen så kan man mycket väl nå den eftertraktade åttondelsfinalen i Europe Cup.

 

Så här lät det när ”Iceman” Sigurdarson intervjuades inför matchen.

 

Inför: Borås-Oostende, med Jakob ”Iceman” Sigurdarson

 

Jakob Sigurdarsons Iceman-tröja finns nu att köpa via Borås Baskets webbshop

 

Borås Basket-Telenet Oostende spelas onsdag 20 januari kl 19:00 i Boråshallen. Köp biljett via borasbasket.se. Vanliga grundseriebiljetter gäller även i Europe Cup.

 

Text: Magnus Stråhle. Foto: Jörgen Jarnberger/jpixfoto.se