Borås börjar på -30 i Luleå

Borås Basket förlorade i onsdags men visade upp positivt spel och energi. Det bådar gott inför bortamötet med BC Luleå i smällkalla Norrbotten på fredagskvällen. 

 

Termometern visar temperaturer på -30 och kallare inför Borås Baskets resa till Luleå och mötet med BC Luleå på fredagskvällen. Det är meningen att nyförvärvet Ronnie Boggs ska debutera för Borås Basket i Luleå Energi Arena. Men redan innan Boggs har gjort sin debut i sin nya klubb så verkar han ha påverkat laget positivt. Träningarna har nämligen, sedan i måndags, då Boggs gjorde sin första träning med Borås, varit på en helt ny nivå. Detta bar så när frukt mot kvalitetslaget Telenet Oostende i onsdags och förhoppningen är att laget ska kunna vinna borta mot Luleå på fredagen.

 

BC Luleå-Borås Basket spelas fredag 22 januari kl 19:04 i Luleå Energi Arena. Matchen sänds på WebbTV (PPV) WebbTV: Luleå-Borås.

 

Text: Magnus Stråhle. Foto: Jörgen Jarnberger/jpixfoto.se