Boggs gör hemmadebut mot Dolphins

Med fyra raka förluster på hemmaplan (två i Basketligan och två i Europe Cup) så gäller det att hitta tillbaka till den vinnande stilen för Borås Basket. Och finns det något bättre lag att göra detta mot än det ständiga ”spöket” Norrköping Dolphins?

 

Borås Baskets PRAO-elev Hugo Turesson fick agera intervjuare den här gången. Han träffade lagkapten Adama Darboe och hemmadebuterande Ronnie Boggs, direkt efter hemkomsten från Turkiet. Så här lät det:

 

Inför: Borås-Norrköping, med Adama Darboe och Ronnie Boggs

 

Omar Krayem missade bortamatchen i Ankara på grund av sjukdom. Enligt uppgift mår han dock mycket bättre nu och spel mot Norrköping är inte alls omöjligt. 

 

Text: Magnus Stråhle. Intervju: Hugo Turesson/PRAO. Video: Dangar Productions. Foto: Jörgen Jarnberger/jpixfoto.se