Förlust med heder i behåll

Det var en mörk onsdagskväll för Borås Basket HU 17 borta mot Mölndal Basket. 

Första halvlek börjar och Borås är inte på hugget, Mölndal fick många kontringar och många offensiva returer. Borås hade inget flyt i anfall och kunde inte sätta sina skott. Mölndal tog nytta av situationen och efter första halvlek hade dom en klar ledning med 37-16.

Under halvtidsvilan så satte Borås ett mål, att vinna andra halvlek. Efter uppmuntran av coacher så gick Borås in på plan med bättre självförtroende. Andra halvlek börjar och Borås kämpar på och spelar mycket bra försvar med små justeringar. Spelet flöt på bra i andra halvlek och med bra försvar så klickade anfallet. Borås levde upp till sitt mål och vann andra halvleken med 1 poäng. Borås insåg att om man inte ger upp och spelar tajt försvar och stoppar mitten med hjälpförsvar blir det lättare att stoppa motståndarna. Det får vi ta till i kommande matcher. Tyvärr så gick det inte vägen denna gången och slutresultatet blev 65-46 till Möndal.
Bra kämpat av hela laget.

Mölndal -Borås 65-46
( 17-4, 20-12, 17-19, 11-10)
Poäng: Edvin 12, Hugo 8, Reko 8, Simon 8 , Faustas 5, Lorenzo 2, Daris 2 och Linus 1

Matchrapport skriven av Reko Erovic