Derbyserien avgörs på tisdagskvällen

Derbyserien som Borås Basket har mot KFUM Nässjö börjar bli riktigt tuff, bra och prestigefull. Inför tisdagskvällens derby i Boråshallen står det 1-1 i matcher. Vinnaren i denna match tar hem 2015/16 års derbytitel. Så här sa Jakob ”Iceman” Sigurdarson inför matchen.

 

Efter den senaste förlusten mot Södertälje Kings på bortaplan så verkar både spelare och coacher ha funderat en hel del. Mycket över lagförsvaret. Detta var något som märktes på Borås träning på måndagseftermiddagen. Jakob ”Iceman” Sigurdarson var med och berättar här som sin syn på den senaste förlusten, senaste träningen, känslan inför derbyt och det faktum att Borås Basket åter har tolv spelare igång.

 

Inför: Borås-Nässjö, med Jakob ”Iceman” Sigurdarson

 

Text/Intervju: Magnus Stråhle. Video: Dangar Productions. Foto: Jörgen Jarnberger/jpixfoto.se