Fjärde ronden spelas på tisdagskvällen

Den kvartsfinalserie som Borås Basket och KFUM Nässjö deltar i har utvecklat sig till ett riktigt krig mellan de två rivaliserande föreningarna. Ställningen är just nu 2-1 i matcher till Borås, men i Kvartsfinal 4 är det Nässjö som har hemmaplan. En stor fördel för smålänningarna givetvis. Borås Basket arrangerar en supporterresa till Nässjö. Information om den, samt en intervju med Adama Darboe, finner du i denna artikel. 

 

Tisdagen den 22 mars.

Klockan 19:04.

I Nässjö Sim- och Sporthall.

Det är då och där som det gäller.

 

Om Borås Basket kan prestera grym basket och vinna matchen så är laget klart för semifinal. Om det går sämre och Nässjö lyckas besegra oss så står det plötsligt 2-2 i matcher. Om detta skulle vara fallet så tvingas Borås Basket arrangera en femte och helt avgörande match i Boråshallen på långfredagen. Och hur kul det än vore att bjuda in hemmapubliken till sådan spänning så vill vi nog hemskt gärna avgöra kvartsfinalserien redan på tisdagskvällen. 

 

Detta är något som även Borås Baskets lagkapten Adama Darboe vill. Inför den viktiga Kvartsfinal 4 tog han sig tid för en intervju. Mycket tid dessutom. Så mycket att ljuset hann slockna innan intervjun var över. 

 

Inför: Kvartsfinal 4, med Adama Darboe

 

Om du vill åka med på supporterresan till Nässjö så gäller följande: Swisha 150 kr till 123 3500 147. När du gjort detta så har du köpt resan Borås-Nässjö tur o retur, samt en platsreservation i Nässjö Sim- och Sporthall. Observera att matchbiljett (100 kr för vuxna/50 kr för ungdom) tillkommer och köps på plats vid ankomst. Avresa från Boråshallen: Tisdag 22 mars kl 17:00. Hemkomst ca 22:15. Åldersgräns: 18 år (utan målsmans sällskap). 

 

Text/Intervju: Magnus Stråhle. Video: Dangar Productions. Foto: Jörgen Jarnberger/jpixfoto.se.