Borås går för kvittering

På lördag eftermiddag har Borås Basket chansen igen. Semifinalmatch 2 börjar kl 16:04 och siktet är inställt på att utjämna matchserien till 1-1. Men för att detta ska kunna bli verklighet krävs en väldigt väl genomförd match från Borås sida. Plus lite flyt och flax. Matchen sänds på WebbTV via Basketplay (PPV).

 

Södertälje Kings visade ingen pardon när man dödade Semifinal 1 mot Borås Basket redan under den första halvleken. Via 22-8 efter en period och 49-24 i halvtid sprang hemmalaget vidare till 79-61 efter 40 minuter och 1-0 i matcher. 

 

Men det var i onsdags. Nu är det snart lördag och då kommer en Semifinal 2. När bollen kastas upp i mittcirkeln står det 0-0 och Borås Basket har alla chanser i världen att revanschera sig. Du ser enkelt matchen på WebbTV via Basketplay (PPV). Uppkast: 16:04.

 

Text: Magnus Stråhle. Foto: Jörgen Jarnberger/jpixfoto.se.