P03 till Final Four efter en rysarmatch i kvalet

P03 åkte idag till Ale för kvalspel. Vi fick spela semifinal mot ett Kvarnby som utvecklats mycket. Efter en lite nervös start spelade vi stentufft i försvar och kunde kontrollerat avsluta matchen till klara 41-22.
Plus till Ebrahim o Oskar som rev ner tuffa returer vilket gav våra andra killar chans till fast-breaks och andrum.
Poäng: Joel 12, Adam 10, Oskar 9, Julius 4, Erik 4, Filip 2

I kvalfinal mötte vi KFUM Göteborg som hade ett rejält längdövertag men vi rivstartade med snabbt spel och hög procent och gjorde kanske vår bästa halvlek i år med ledning 38-26.
Coach Z varnade inför andra för tunga Göteborg och det blev riktigt tufft i tredje och fjärde q. Vi blev lite stillastående och när vi tappade ledningen trodde de flesta att det var kört men grabbarna gav det allra sista och återtog ledningen med minuten kvar. Göteborg satte två straffkast med 15 sek kvar och stealade till sig ett trepoängsskott som dock gick ring ut…puh! Seger med 69-67 och kvalificerade till Final Four!!
Plus till samtliga som pushade varandra och Adam o Joel som gick tufft på korgen och fick i mkt poäng när det behövdes som mest!
Poäng: Adam 26, Joel 19, Axel 6, Julius 6, Mirza 4, Oskar 3, Isak 3, Ludvig 2

Coach Z