Pojkar 03 i en dramatisk match i Final Four

För P03 var Final Four en bonus då vi lyckades kvala dit sista helgen innan!
Men vi bestämde oss för att ge grymma Högsbo Tigers en kamp i semifinalen. Vi gjorde en fantastisk första halvlek och höll jämna steg med dem. Många presterade på max och vi hittade fina lägen och öppna skott! Men det kostade också fysiskt att försöka hänga på Filip Karras i Högsbo och i andra halvlek fick han briljera och poängen rann iväg något. Slutade med en förlust med ca 35 p. Tror ändå grabbarna tyckte det var kul att springa in till musik o spotlights!
Högsbo Tigers – Borås 63-28
(24-15, 11-4, 16-2, 12-2)
Poänggörare: Joel 13, Axel 6, Adam 6, Mirza 2 och Kasper 1.

Tidigt på söndagen var det dags för match om tredje pris mot Högsbo Lions. Ett lag som vi för några månader sedan förlorade mot med 29-83! Efter starten med 0-11 trodde nog många på en repris. Vi började spela snabb, fantastisk basket och ledde i halvtid. De var frustrerade att vi sprang förbi deras press och hittade fria spelare.
I tredje Q skadade Adam knät och tvingades utgå. Trots avsaknaden av hans speed och energi höll vi jämna steg till slutet. Några tappade bollar och okoncentration blev till ett underläge och trots ett par 3:or från Oskar så kunde Högsbo vinna med 8p och äventyret var över!
Borås – Högsbo Lions 51-59
(14-15, 16-14, 11-13, 11-17)
Poänggörare: Joel 17, Oskar 11, Adam 8, Emil 4, Julius 3, Axel 2, Elias R 2, Erik 2 och Adrian 2.

Vi coacher tycker att vi gjort stora framsteg efter Norrköpingsturneringen och kan vi köra på bra med träning i vår och öka träningsdosen något nästa säsong då kan det bli ytterligare ett roligt år!

Tack alla spelare o föräldrar för en kul basketsäsong! Nästa år går vi för medalj!

Coach Z o Magnus