Avslutning för vår breddverksamhet

I tisdags den 24 maj hade klubben sin sedvanliga avslutning. Vi var ungefär 300 personer (barn, ungdomar, ledare och föräldrar) som umgicks i Engelbrektshallen.

Det var spelare från Basketskolan upp till våra Div 2-lag på dam och herr. Vi hade tävlingar alla mot alla dribbling, då man jobbade parvis hand i hand med en boll dribblande och kompisen försökte slå ut motståndarnas bollar utanför området. Ett mycket uppskattad tävling både bland barn och vuxna. Det var stora applåder till vårt Olympic-lag som visade upp sin dribblingsförmåga. Vårt rullstolslag var representerat men med hänsyn till barnen så undvek de att vara med i tävlingarna pga skaderisken. Sedan var det skottävlingen ”Bomb Out” där även dagens prisutdelare, vår liga spelare Jakob Sigurdarsson, fick se sig besegrad.

Avslutningsvis var det diplomutdelning till alla barn i åldern 8-12 år. Sedan var det en traditionell (sedan 1978) prisutdelning för de lag som hade spelat seriespel. Då delades det ut pris i alla lag i de olika kategorierna: Träningsflit, MIP (Most Improve Player) och MVP (Most Value Player).

Lag Träningsflit MIP MVP
Dam Div 2     Stina Björqvist Isabel Saikkonen Felicia Wiland
DU15 Tova Lindström Emma Chill Felicia Modigh
DU13 Ilse Bjarnemark     Tyra Eriksson Wilma Sörensen  
Herr Div 2 Viktor Hultin Oscar Eliasson Filip Hellgren
HU19 Simon Mattsson Edvin Larsson Hugo Thuresson
HU17 Hela laget Lorenzo Migliaccio    Assil Johansson
HU14 Rasmus Janson Oskar Olsson Gideon Sahlén
HU13 Julius Nyfeldt Adam Zetterlund Joel Ericsson

 

 

4