Bra defense, sämre offense

Borås Basket reste i fredags till danska Århus för att möta Champions League-laget Bakken Bears i två träningsmatcher. Det blev två bra genomkörare där Borås tillslut tvingades se sig besegrade av det danska topplaget. 

 

Borås Basket spelare bättre i söndagsmatchen jämför med under lördagen, men hade förtvivlat svårt att sätta skotten. Ändå var det jämnt hela vägen. Det var först  i slutminuten som Bakken Bears skapade lite avstånd och kunde vinna med 67-59. Siffrorna i lördagsmatchen var 79-72 till Bakken. 

 

-Det var bra för oss. Vi fick se att vi måste jobba vidare med att få ihop laget. De yngre spelarna fick en del speltid, och förstod att man måste spela bra för att göra resultat på den här nivån, sa headcoach Jonte Karlsson till Borås Tidning. 

 

Text: Magnus Stråhle