Terrence Oglesbys återkomst

När Umeå Bskt på tisdagskvällen besöker Boråshallen så gör man det med en före detta Boråsspelare i truppen. Det är ingen mindre än Terrence Oglesby, som spelade för Borås Basket säsongen 2012/13, som är tillbaka. Ni som såg honom minns att norskamerikanen är utrustad med en finkalibrerad bössa, som han verkligen inte är blyg att avlossa. 

 

Borås Basket inledde årets säsong i Basketligan med att besegra Jämtland på hemmaplan i torsdags. Redan imorgon (tisdag) är det dags för säsongens andra hemmamatch. Den här gången är det västerbottniska Umeå Bskt som utmanar i Basketborgen. 

 

Den här säsongen har Borås Basket tagit nya mediala grepp. Bland annat med ”The Jonte Karlsson Show” – ett TV-program med headcoach Jonte Karlsson i fokus. Första avsnittet släpptes i förra veckan. 14:33 in i showen pratar coach Karlsson om Umeå Bskt och Terrence Oglesby. 

 

thejkshow

 

Borås Basket-Umeå Bskt spelas i Boråshallen, tisdagen den 11 oktober, med start 19:04. Biljetter och årskort går att köpa via borasbasket.se.

 

Text: Magnus Stråhle.