Fredagsmys i Boråshallen

Fredagskvällar har normalt sett inte varit synonymt med basketmatcher i Boråshallen de senaste säsongerna. Men nu kör vi. Norrköping Dolphins kommer på besök och vi som inte behöver spela matchen passar på att njuta av den tänkta värdemätaren. I del 2 av The Jonte Karlsson Show får du förhandsinformation från både Jonte Karlsson och James Washington III.

 

Norrköping Dolphins var i SM-final i våras. Inför den här säsongen tippas de åter tillhöra toppskiktet. För Borås Basket, i säsongens fjärde match, blir detta en värdemätare. När klubben nu släpper del 2 av Jonte Karlssons talkshow, The Jonte Karlsson Show, så innehåller den en hel del förhandssnack. Både med Jonte Karlsson och med lagets pointguard – James Washington III. 

 

Klicka på bilden för att komma till The Jonte Karlsson Show – del 2. 

tjks_vinjettbild

 

Skador: Christian Maråker är tillbaka sedan två matcher. John Brändmark är fortfarande skadad och kommer inte till spel. 

 

Text: Magnus Stråhle. Foto: Daniel Grönbek.