Se Luleå-Borås live ikväll!

Borås Basket reste på måndagsmorgonen till Norrbotten för att möta BC Luleå. Luleå är det tredje topptippade laget som Borås tar sig an inom loppet av tio dygn. Via Basketsverige.TV kan du se bortamatchen live. Sändningen startar 19:00.

 

Ihop med Södertälje Kings och Norrköping Dolphins tillhör både BC Luleå och Borås Basket den kvartett av lag som tippades i toppen av Basketligan inför säsongsstarten. Borås har redan hunnit möta Kings (förlust 77-71) och Dolphins (seger 87-66). Nu ställs västgötarna alltså inför utmaningen att vinna mot BC Luleå i Luleå Energi Arena på måndagskvällen.   

 

För BC Luleås fans blir det en speciell kväll. Lagets nya amerikanska pointguard Brandon Rozzell förväntas nämligen göra debut i Basketligan (skadad sedan mitten av september). Om detta kommer att ha någon större betydelse för Borås Basket återstår att se. Normalt sett är det nämligen en svår uppgift att både leda ett lag och göra en bra personlig prestation direkt efter skadefrånvaro och dessutom med en ny klubb.

 

Borås är stärkta av fredagens storseger mot Norrköping och har alla spelare utom John Brändmark tillgängliga för spel.

 

Tack vare Basketsverige.TV och Sportground kan du se matchen live. Sändningen startar 19:00 och matchen 19:04.

 

Pay-per-view

Månadsabonnemang

Säsongskort

 

Dessutom: Genom följande länk kan du importera alla datum som Borås Basket spelar borta till din kalender: BORTAMATCHER.

 

Text: Magnus Stråhle. Foto: Daniel Grönbek.