P03 avgjorde matchen i sista perioden

P03 fick fint besök av Kvarnby Eagles idag. Det är ett lag som har goa spelare och ledare som alltid uppträder på positivt sätt. 

Första perioden slutade 13-4 till oss och det kan tolkas som väldigt bra försvarsspel men mycket av det var att Kvarnby missade en hel del enkla närskott och lay-ups där vi inte var i närheten i defense. Dock ska vi inte glömma av att vi tog väldigt många försvarsreturer, 10 st, vilket gjorde att Kvarnby inte fick chansen att göra poäng efter missade skott.
Andra perioden var mycket jämnt med lika många poäng åt båda lagen, dock släpper vi 6-0 i sista minuten. Periodens höjdpunkt var Samuels snygga skottfint som fick Kvarnbyspelare flyga högt upp i luften och ett enkelt närskott från Samuel som gav två poäng.
Tredje perioden vinner Kvarnby med två poäng efter att vi har haft hela nio turnovers i perioden.
Fjärde perioden var vår bästa period. Vi fick lite fart på spelet, kunde göra lite lätta poäng och avgöra matchen i ett tidigt skede i perioden.

Lite extra plus idag till:
Adrian som har tagit ett stort framåt denna säsong i hela sin repertoar.
Isac fortsätter att visa energi på returtagningar, hela nio st rev Isac ner.
Julius som med sin speed kunde göra enkla poäng som var väldigt viktiga för oss idag.
Axel för sitt fina skytte i sista perioden då han satte tre skott av tre försök.

Lite statistik från matchen
Borås – Kvarnby Eagles 54-37
(13-4, 10-10, 11-13, 20-10)
Poänggörare: Julius Nyfeldt 10, Adrian Holm 10, Isac Sundén 9, Axel Lengberg 8, Joel Ericsson 4, Kasper Johnsen 4, Erik Engvall 3, Elias Rasmussen 2, Samuel Tistelgren Holappa och Malte Wettéus 2. 

statistik-hu14_bb-kvarnby