Smeknamn ger fri entré

Vid tre utvalda tillfällen under våren kan du gå gratis på Borås Basket-matcher om du kommer med ”rätt klädsel”. Iceman, Big Thor och The Fredder. Det är tre smeknamn på tre spelare i Borås Basket. Men det är även namnet på tre t-shirts som finns att köpa i klubbens webbshop och som ger dig fri entré.

 

 

Vill du ha fri entré på en, två eller upp till tre av Borås Baskets matcher under våren? Då ska du läsa vidare här.

 

 

ICEMAN-matchen | 2 februari 2017: Islänningen Jakob Sigurdarsons smeknamn är givetvis Iceman. Den 2 februari är KFUM Nässjö i Boråshallen för att utmana Borås Basket. Om du kommer till den matchen iklädd Icemans t-shirt så bjuder vi dig på matchbiljetten.

 

 

BIG THOR-matchen | 7 mars 2017: Som du säkert har koll på så är Big Thor smeknamnet på Borås Baskets väldige center Christian Maråker. När Borås Basket den 7 mars tar emot BC Luleå så går du in gratis om du har Big Thor-tröjan på dig.

 

 

THE FREDDER-matchen | 28 mars 2017: Fredrik Andersson fick smeknamnet The Fredder av före detta Borås-spelaren Ryan Zamroz. Vid säsongens sista grundseriematch, då Borås möter Uppsala, är det dags för alla The Fredder-fans att visa upp sig ordentligt. Kommer du till Boråshallen med The Fredder-tröjan på så är det fri entré.

 

 

Alla tre tröjorna finns att köpa i Borås Baskets webbshop, samt i begränsad upplaga på matchdagar i Boråshallen (Basketshop bakom Sektion H).

 

 

Text: Magnus Stråhle. Foto: Mattias Björlevik.