BASKETFEST MED FRI ENTRÉ

På lördagseftermiddagen vankas det Basketfest i Boråshallen. Du känner kanske till detta årliga arrangemang där Basketfestsponsorerna ser till att du som åskådare kan se en härlig basketmatch kostnadsfritt. I år har vi glädjen att kunna presentera en riktig toppmatch dessutom.

 

 

När tabellens tvåa, Norrköping Dolphins, kommer till Boråshallen för att ta sig an trean, Borås Basket, på lördagen så lär gästerna bli varse att det inte är en vanlig seriematch som de ska till att delta i. Nej, det är nämligen Basketfesten – Borås Baskets årliga arrangemang där bortåt 300 sponsorer ställt upp för alla som vill ska bli bjudna på matchbiljetten.

 

 

Basketfesten säsongen 2013/14 drog toppnoteringen 3000 åskådare (fullsatt). Ifjol attraherade Basketfesten 2152 personer. Den siffran hade klubben tänkt överträffa i år och prognoserna ser sannerligen lovande ut. Laget är inne i en fin trend med fyra segrar under de fem senaste omgångarna och det känns som att det finns ett sug efter att se Borås basketstoltheter live.

 

 

I det senaste avsnittet av The Jonte Karlsson Show ger Borås Baskets headcoach sin syn på Basketfesten och Norrköping Dolphins. Du ser avsnittet här.

 

 

Basketfesten: Borås Basket-Norrköping Dolphins spelas lördagen den 21/1, med start 16:04. Fri entré för alla.

 

 

Skadeläget i Borås: Mike Palm dras fortfarande med sin skada i vad/hälsena och kommer inte till spel. Trayvonn Wright har fortsatta knäproblem, men är ändå tillgänglig.

 

 

Text: Magnus Stråhle. Foto: Daniel Grönbek.