Gideon vidare med landslaget

Borås Baskets Gideon Sahlén har kämpat och gjort väldigt bra ifrån sig med HU15-landslaget under försommaren. Idag kom glädjebeskedet att han klarade ”cutten” och tagit sig vidare för läger i Luleå och turnering i Danmark. Grattis Gidde!

 

HU15-landslagets Luleåläger och turneringen NSDBC i danska Vejen pågår 5-13 augusti. Med på allt detta roliga är Borås Baskets Gideon Sahlén. Det är landslagscoacherna Michael Bree, Joakim Lantto och Anders Thomasson som gillar Gidde så pass mycket att de tog honom vidare.

 

”Vilken tur att hans träningskompis till lika tvillingbrorsa kommer hem från sitt veckoläger lagom till midsommar, så de kan ta tag i sommarträningen på allvar. Grattis Gidde! Du är grym och jag kan inte säga annat än att jag är imponerad och stolt över dig och din bror. Hjälp varandra och lyft er tillsammans mot nya höjder!”, skriver stolta pappan Jörgen Sahlén på sin Facebook-sida.