Så spelar Borås i kvartsfinalserien

I nästa vecka drar kvartsfinalserien mellan Borås Basket och Jämtland Basket igång. Jämtland har fördelen av att inleda på hemmaplan. Här får du alla datum, tider och information om hur du följer serien även på distans.

 

Jämtland Basket vann fler matcher än Borås Basket gjorde under grundserien. Därför är det just Jämtland som inleder kvartfinalserien med hemmamatch. Match 2 går i Boråshallen. Skulle en tredje match behövas för att kora en semifinalist så spelas denna i Östersund.

 

KVARTSFINAL 1

Jämtland Basket – Borås Basket
Tisdag 3 april, kl 20:04

 

KVARTSFINAL 2

Borås Basket – Jämtland Basket
Torsdag 5 april, kl 19:30

 

KVARTSFINAL 3

Jämtland Basket – Borås Basket
Lördag 7 april, kl 20:04

 

De något udda starttiderna är för att man ska kunna se även kvartsfinalen mellan Kings och Umeå om man vill.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med SBL Plays slutspelskort får du tillgång till samtliga slutspelsmatcher på WebbTV, hela vägen till och med finalserien. Du köper kortet lättast genom att Swisha 399 kr till 123 6526 099. Vi skickar sedan din inloggningskod via SMS.  

 

Biljetterna till Kvartsfinal 2 släpptes under onsdagen och finns att köpa här.

 

Text: Magnus Stråhle. Foto: Daniel Grönbek.