Första herrträningsmatchen är på söndag

Sedan en dryg vecka tillbaka har headcoach Henrik Svensson och hans stab en komplett trupp på 12 spelare att drilla. Redan på söndag (2/9) spelas den första träningsmatchen, på hemmaplan och med fri entré. 

 

Söndagen den 2 september spelar Borås Basket säsongens första träningsmatch. Man gör det hemma i Boråshallen mot SBL-konkurrenten KFUM Nässjö. Matchen börjar 16:00 och är gratis att se. 

 

 

 

Det är en spännande trupp som Henrik Svensson och hans stab förfogar över. I förhandstipsen har det handlat mycket om Norrköping, Södertälje och BC Luleå. Men ibland har även Borås smugit sig in som en tidig utmanare. Laget ska, utöver söndagens match mot Nässjö, spela ytterligare sex träningsmatcher, enligt nedan. SBL-premiären sker mot Uppsala Basket i Boråshallen den 25 september, 19:04.

 

 

Text: Magnus Stråhle.