PREMIÄR

Tisdagen den 25 september är det säsongspremiär för Borås Basket. Detta med en trupp som verkar mer lovande än på flera år. För motståndet står klassiska Uppsala Basket. Uppkast sker 19:04, men innan dess har du som supporter mycket att göra. 

 

Inför premiären finns nämligen avsnitt av både podcast och WebbTV-program att ta del av.

Podden heter ”Vi är Borås” och finns att ladda ner på bland annat SoundCloud, iTunes eller i ditt eget val av podcast-app.

WebbTV-programmet är helt nytt och heter ”The Fredder Show”. Som namnet antyder så är det Fredrik ”The Fredder” Andersson som är dess programledare. Du hittar premiäravsnittet (som bl.a. handlar om Uppsala) på Youtube eller på Borås Baskets Facebook-sida. 

 

Vi är Borås

The Fredder Show

Biljetter till Borås-Uppsala

 

Text: Magnus Stråhle.