Brändmark återvänder med nya klubben

För första gången någonsin på SBL-nivå tar Borås Basket emot Köping Stars hemma i Boråshallen. Fredagskvällens match mot nykomlingen har alla förutsättningar att bli underhållande och sevärd då hemmalaget har samtliga spelare tillgängliga. Samtidigt blir det första matchen med Köping i Borås för den före detta Boråsspelaren John Brändmark.

 

Du som vill ta del av allt inför matchen Borås Basket-Köping Stars gör klokt i att titta på det fjärde avsnittet av The Fredder Show. Förutom uppsnack inför Köpingsmatchen så får du en analys av BC Luleå-Borås Basket, som spelades i söndags. Avsnittets gäst är Borås Baskets fystränare Magnus Hellman-Driessen. Han svarar både på frågor från tittare och deltar i frågesporten Fem Färska.

 

 

Borås Basket-Köping Stars spelas fredagen den 26 oktober, med uppkast 19:04. Biljetter köper du via Borås Baskets hemsida. Matchen sänds även på WebbTV via sblplay.se och kostar 89 kr.

 

Text: Magnus Stråhle. Foto: Köping Stars.