Toppmatch mot Högsbo

Två lag med höga ambitioner. Två lag som vill vara i toppen av tabellen. Två lag som börjat seriespelet starkt. Det är upplagt för en jämn och tuff match i Almåshallen på söndag när Borås Basket Dam tar emot serieledande Högsbo Basket klockan 17:00.

Det har gått två veckor sedan Borås Baskets premiärvinst mot Chalmers, och laget har tränat på bra. Dryga 200 personer såg premiären på plats i Almåshallen och över 700 tittare följde klubbens webbsändning. Nu välkomnar vi er åter för en spännande match, i sedvanlig ordning med FRI ENTRÉ!

Speaker, give aways, priser till matvchens lirare, spelarpresentationer och halvtidsmatch med F07. Almåshallen öppnar portarna 16:00 och i fiket serveras toast och hembakat.

Tidigare i veckan såg det ut som att Borås Baskets stjärna Emma Johansson skulle missa matchen på grund av en tidigare bokad resa. Då det väntas bli en av säsongens viktigaste matcher gick däremot en anonym sponsor in och ombesörjde ombokning av Emmas flyg. Hon landar nu istället på Landvetter söndag förmiddag i god tid före match. Borås kan således ställa upp med starkast möjliga trupp.