Kvartsfinal 1 – Boråshallen måndag 25 mars kl 19:04

När Borås Basket kliver in i kvartsfinalerna ställs laget mot Wetterbygden Stars. Säsongens 19:e avsnittet av The Fredder Show är ett kvartsfinalavsnitt som siktar på att täcka in hela matchserien. Episoden är fullmatad med snack om Wetterbygden, spelarintervjuer, tittarfrågor (och svar) och så tippas utgången av alla kvartsfinalserierna av labradoren Ludde.

 

 

Kvartsfinalserien mellan Borås Basket och Wetterbygden Stars avgörs i bäst av fem matcher. Det vill säga att det lag som först vunnit tre matcher går vidare till semifinalrundan. Kvartsfinalmatcherna spelas enligt följande: 25/3 (Boråshallen), 29/3 (Huskvarna sporthall), 31/3 (Boråshallen) och vid behov 2/4 (Huskvarna sporthall) och 5/4 (Boråshallen).

 

Biljetter till match 1 och 3 går att förköpa här! Om du förköper så är du säker på att få plats och så är det några kronor billigare jämfört med att köpa biljett i entrékassan.

 

Text: Magnus Stråhle. Foto: Daniel Grönbek.