Inför söndagens kvartsfinal 3 på hemmaplan

Borås Basket skaffade sig i fredags ledningen med 2-0 i matcher i kvartsfinalserien mot Wetterbygden Stars. Redan på söndag eftermiddag spelas kvartsfinal 3 i Boråshallen. En av dem som är redo för matchen är Borås-guarden Nimrod Hilliard IV. Här är en videointervju med MVP-kandidaten inför tredje fajten.

 

Borås Baskets amerikanske stjärna Nimrod Hilliard IV är het. Dels är han en av de främsta kandidaterna till att vinna årets MVP-pris, dels är han högaktuell med sitt lag, i ledning 2-0, inför kvartsfinal 3 på hemmaplan i Boråshallen. Så här kommenterade Hilliard själv det som hände i match 2, det positiva med att ha fans med sig på bortaplan, med vilken attityd han och laget går in i match 3, samt vilka detaljer man valt att fokusera på.

 

 

Kvartsfinal 3 mellan Borås Basket och Wetterbygden Stars spelas söndagen den 31 mars kl 17:04. Biljetter finns att köpa här fram till 15:00 på matchdagen.

 

Text: Magnus Stråhle. Foto/Video: 609 foto | media.