Inför semifinal 3 – mot Norrköping Dolphins

De svenska mästarna från Norrköping skärpte till sig och lyckades i fredags kväll kvittera semifinalserien mot Borås Basket till 1-1 i matcher. Match 3 ska spelas i Boråshallen på måndagskvällen,vilket borgar för bra chanser för Borås att ta serien till 2-1. Här kan du ta del av en intervju som gjordes med Nimrod Hilliard på söndagseftermiddagen. 

 

Borås Baskets coacher och spelare har videoanalyserat semifinal 2 och kommit fram till både det ena och det andra. Nimrod Hilliard säger att han skäms för insatsen och pekar på en rad punkter där han och laget måste bli om man ska vinna nästa match.

 

 

Semifinal 3 spelas måndagen den 15 april i Boråshallen, med uppkast 19:04. Biljetter förköper du till billigare pris via borasbasket.se. Vi rekommenderar att du kommer i lite extra god tid så att du inte missar när Borås Baskets damlag hyllas för avancemanget till Basketettan.  

 

Text/Intervju: Magnus Stråhle. Foto: Daniel Grönbek. Video: Dangar Productions.