Inför semifinal 5 – mot Norrköping Dolphins

”Skärtorsdagsslakten” – en omedelbar klassiker i Borås Baskets historia – genomfördes i Stadium Arena den 18 april. Borås spelade ut Norrköping totalt, vann med förkrossande 43 poäng och tog ledningen med 3-1 i matcher. Måndagen den 22 april är det dags för semifinal 5 mot Norrköping Dolphins. På hemmaplan den här gången. 

 

Inför den femte semifinalmatchen mot Norrköping Dolphins fick vi en intervju med William Gutenius. I den pratar Gutenius om förra matchen, om vad som hänt under påskhelgen samt om vad han förväntar sig i semifinal 5 på måndagskvällen.

 

 

Semifinal 5 mellan Borås Basket och Norrköping Dolphins spelas i Boråshallen måndagen den 22 april, med uppkast 19:34. Biljetter finns att köpa via borasbasket.se.

 

Text: Magnus Stråhle. Video: 609 foto | media.