Inför SM-final 4

Borås Basket behöver dig mer än någonsin! SM-final 4 spelas 20:04 på fredagskvällen och är en måstematch i ordets riktiga betydelse. Ryggen mot väggen-läge och det är verkligen dags att sluta upp kring laget och supporta till seger.

 

Så här sa lagkaptenen Fredrik ”The Fredder” Andersson om den förra och den kommande matchen.

 

 

SM-final 4 mellan Borås Basket och Södertälje Kings spelas fredagen den 10 maj kl 20:04. Biljetter går fortfarande att förköpa på borasbasket.se. Förköpsförsäljningen stänger 18:00 på matchdagen. Från och med 19:00 hänvisar klubben till Boråshallens entrékassor där onumrerade biljetter kommer att säljas.

 

Innan matchen kommer Borås Basket att hylla Jakob ”Iceman” Sigurdarson, som bestämt sig för att flytta hem till Island efter säsongen. Detta bör du inte missa.

 

Text: Magnus Stråhle. Foto: Daniel Grönbek. Video: Dangar Productions.