Inför SM-final 5

Borås Basket stod för en mycket bra insats i SM-final 4, vann matchen med 97-80 och tvingade därmed fram en femte SM-finalmatch mot Södertälje Kings. Den matchen spelas på söndag (12/5) kl 19:34 i Scaniarinken. Här vill vi berätta om supporterresan som du kan följa med på, samt att det finns ett nytt och härligt podcastavsnitt ute.

 

Podcasten ”Vi är Borås” spelade in ett nytt avsnitt direkt efter slutsignalen i SM-final 4. Episoden innehåller en intervju med Brian Fitzpatrick och ett gästspel av John Brändmark (Köping Stars). Snacket rör givetvis mest SM-finalmatcherna 4 och 5. Men det är väl så vi vill ha det nu?

 

 

Om du vill uppleva SM-final 5 på plats i Scaniarinken på söndagskvällen så finns bra förutsättningar. Borås Basket arrangerar en supporterresa till Södertälje. Avgång från Boråshallen 14:00. Hemkomst ca 01:30. Du anmäler dig till resan genom att Swisha 350 kr till 123 5841 689. I priset ingår både resa och matchbiljett.

 

Matchen går även att se i C More/Sportkanalen och på sblplay.se.

 

Text: Magnus Stråhle. Foto: 609 foto | media.