Borås assisterande blir huvudtränare i Helsingborg

Johan Peroti-Andersson, som under två säsonger varit assisterande coach bakom Henrik Svensson och Henrik Carlsson i Borås Baskets SBL-lag, har tackat ja till jobbet som headcoach för Helsingborgs lag i Superettan herr.

 

Boråsaren Johan Peroti-Andersson är ett känt ansikte bakom Henrik Svensson och Henrik Carlsson. Under två år har han fungerat som assisterande coach för SBL-laget som 2019 placerade sig på silverplats för första gången.

 

Peroti-Andersson har under sina säsonger i Borås Basket samlat på sig erfarenheter och kunskaper och känner sig nu mogen för nya utmaningar. Dessa dök turligt upp i form att en vakant tjänst som headcoach för Helsingborg i Superettan herr. Peroti-Andersson flyttar till Helsingborg i augusti.

 

Borås Basket vill rikta ett stort tack för allt hårt jobb och alla uppoffringar som Johan Peroti-Andersson gjort för föreningen genom åren, samt önska ett varmt lycka till i Helsingborg!

 

Text: Magnus Stråhle. Foto: Daniel Grönbek.